top of page

ANNONCE

Pizza med broccoli

2 pizzaer | 45 minutter

Nem hvidløgsolie
2 fed hvidløg
½ dl olivenolie

 

Pizza med parmaskinke
1 portion luksus pizzadej

6 spsk. tomatsauce
2 kugler frisk mozzarella
1 håndfuld friske broccoli buketter

 

Du skal også bruge
4 skriver parmaskinke

2 håndfulde rucola

 

Kom finthakket eller presset hvidløg i olivenolie, og rør rundt. Lad olien trække i minimum 10 minutter på køl. Herefter er den klar til brug på pizzaer, brød eller som marinering af kød.

Smør et lag tomatsauce på pizzabundene med en silikone dejskraber, og fordel stykker af frisk mozzarella derpå. Top med buketter af broccoli og hjemmelavet hvidløgsolie.

Bag pizzaerne en af gangen i 12 minutter på 250° varmluft, og top med parmaskinke, rucola og eventuelt lidt mere hvidløgsolie.

Pizza med parmaskinke og rucola
bottom of page