ANNONCE
Risfrikadeller med grønkålssalat
4 portioner | 45 minutter
Risfrikadeller
2 dl kogte havreris
400 g hakket svinekød
1 økologisk æg
1 lille løg
3 fed hvidløg
Salt og friskkværnet peber
Smagsneutral olie til stegning
Du skal også bruge
1 stort bundt grønkål
1 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. stærk sennep
1 tsk. honning
Rør farsen sej med salt, og tilføj herefter havreris og æg i skålen. Ved et finthakket løg og revet hvidløg i farsen, og krydr med salt og peber. Steg en lille ‘test-delle’ på panden, så du kan smage om farsen mangler ekstra krydderi. Steg herefter risfrikadellerne på en middelvarm pande i smagsneutral olie.
Skyl grønkål grundigt for jord, og slyng det for overflydende vand. Riv grønkål i mundrette stykker, og vend det i en dressing lavet på olivenolie, balsamico eddike, sennep og honning. Top salaten med syltede tomater og server herefter.
