top of page
ANNONCE
Rissalat med bagt græskar og mynte
4 portioner | 30 minutter
Rissalat med bagt græskar
4 dl Havreris
1 L grøntsagsbouillon
½ hokkaidogræskar
1 fed hvidløg
Olivenolie
Tørret rosmarin
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
½ bundt frisk mynte
1 lille rødløg
1 håndfuld pistacienødder
Kog havreris efter anvisning på pakken i grøntsagsbouillon. Sigt vandet fra, og stil de færdigkogte havreris til side, mens resten af salatens elementer forberedes.
Skræl hokkaido, og skær det i mellemtykke både. Vend bådene i hvidløg, olivenolie, rosmarin, salt og peber, og bag dem på 200°C varmluft i 15 minutter. Vend de bagte græskarstykker i de kogte havreris, og top salaten med rødløg, frisk mynte og grofthakkede pistacienødder. Herefter er rissalaten klar til servering.

bottom of page