ANNONCE

Rissalat med bagt græskar og mynte

4 portioner | 30 minutter

Rissalat med bagt græskar

4 dl Havreris

1 L grøntsagsbouillon

½ hokkaidogræskar

1 fed hvidløg

Olivenolie

Tørret rosmarin 

Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge

½ bundt frisk mynte

1 lille rødløg

1 håndfuld pistacienødder 

 

Kog havreris efter anvisning på pakken i grøntsagsbouillon. Sigt vandet fra, og stil de færdigkogte havreris til side, mens resten af salatens elementer forberedes.

 

Skræl hokkaido, og skær det i mellemtykke både. Vend bådene i hvidløg, olivenolie, rosmarin, salt og peber, og bag dem på 200°C varmluft i 15 minutter. Vend de bagte græskarstykker i de kogte havreris, og top salaten med rødløg, frisk mynte og grofthakkede pistacienødder. Herefter er rissalaten klar til servering.

Rissalat med bagt græskar og rødløg