ANNONCE

Røget rosmarin drøm

2 cocktails | 10 minutter

2 cocktails | 10 minutter

 

8 cl The Busker whiskey

3 cl Cointreau

4 cl friskpresset citronsaft

2 cl friskpresset appelsinsaft

5 cl rosmarinsirup

3 cl økologiske æggehvider

 

Isterninger

2 rosmarinkviste

2 tørrede citronskiver

 

Tænd forsigtigt en lille flamme i toppen af rosmarinkvistene, og læg dem under de to champagneskåle, så der spredes røgaroma i glassene.

 

Kom whisky, Cointreau, friskpresset citronsaft, friskpresset appelsinsaft, rosmarinsirup og æggehvider i en shaker, og ryst hårdt i 20 sekunder. Tilsæt herefter isterninger, og ryst i yderligere 20 sekunder. Fine strain de afkølede cocktails i champagneskålene med røgaroma. Pynt med garnish af brændte rosmarinkviste og tørrede citronskiver.

Røget rosmarin drøm med whisky