ANNONCE

Vegansk bowl med seitan

1 bowl | 25 minutter

Asiatisk dressing
1 tsk. limesaft
1 tsk. sesamolie
1 tsk. soya

 

Seitan
50 g. seitan (eller tofu)
1 tsk. sesamolie
Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge
1 dl fuldkornsris
1 gulerod
3 radiser
1 håndfuld rødkål
½ avocado
½ agurk
Blandede sesamfrø
Frisk basilikum

 

Bland limesaft, sesamolie og soya til en dressing. Sæt dressingen på køl, mens resten af skålen forberedes.

 

Skær seitan i mundrette tern, og steg det på alle flader, til det bliver gyldent. Krydr med salt og peber, og lad det hvile på fedtsugende papir (eksempelvis køkkenrulle). Kog fuldkornsris efter anvisning, og skær alle grøntsagerne i mundrette tern. Fyld skålen med fuldkornsris, stegt seitan, gulerod, radiser, rødkål, avocado, agurk, og top med sesamfrø, basilikum og asiatisk dressing.

Vegansk bowl med seritan