top of page
ANNONCE
Smørrebrød med krebsehale og æble
4 madder | 20 minutter
Det skal du bruge
2 spsk. kapers
1 skalotteløg
½ bundt finthakket dild
½ bundt finthakket kørvel
400 g kogte og pillede krebsehaler
1 portion mayonnaise
½ dl creme fraiche 18%
1 æble i tern
Skal og saft fra 1 økologisk citron
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
4 skiver godt franskbrød
4 tsk. rogn
Frisk kørvel
Salt og friskkværnet peber
Hak kapers, skalotteløg, dild og kørvel, og kom det i en skål med kogte og pillede krebsehaler. Kom mayonnaise, creme fraiche og æbler i skålen, og smag til med citron, salt og peber.
Skær 4 skiver franskbrød, og kom krebsehalesalat på. Top herefter med frisk rogn, og pynt med frisk kørvel, salt og friskkværnet peber.

bottom of page