ANNONCE

Soft tacos med tigerrejer og mango

4 personer | 45 minutter + 4 timers trækningstid

Opskriften giver mellem 20-24 soft tacos 

Soft tacos

2 dl havreris

5 dl vand

1 tsk. bagepulver

1 tsk. flagesalt

Rapsolie

 

Tigerrejer

Rapsolie

1 fed finthakket hvidløg

1 tsk. chiliflager

300 g pillede tigerrejer

Saften fra 1 limefrugt

 

Mangosalsa

½ finthakket mango

½ finthakket rød chili

Saften fra ½ limefrugt

1 håndfuld finthakket koriander

1 tsk. ahornsirup

 

Du skal også frugt

1 finthakket spidskål

2 håndfulde finthakket forårsløg

1 limefrugt i både

Kom havreris og vand i en skål, og lad det trække på køkkenbordet i 4 timer, gerne længere. Kom herefter bagepulver og flagesalt heri, og blend det til en tynd dej med en stavblender. Steg tortillapandekagerne i rapsolie på en varm pande, og lad dem køle af på fedtsugende papir.

Steg hvidløg og chiliflager i rapsolie, og tilsæt tigerrejer og friskpresset limesaft. Lad tigerrejerne tilberede kort tid på høj varme, til de er lyserøde.

 

Bland mango, chili, limesaft, koriander og ahornsirup til en mangosalsa, og top de små soft tacos med spidskål, tigerrejer, mangosalsa, finthakkede forårsløg og limebåde.

Soft tacos med tigerrejer og mango