ANNONCE
Soft tacos med tigerrejer og mango
4 personer | 45 minutter + 4 timers trækningstid
Opskriften giver mellem 20-24 soft tacos
Soft tacos
2 dl havreris
5 dl vand
1 tsk. bagepulver
1 tsk. flagesalt
Rapsolie
Tigerrejer
Rapsolie
1 fed finthakket hvidløg
1 tsk. chiliflager
300 g pillede tigerrejer
Saften fra 1 limefrugt
Mangosalsa
½ finthakket mango
½ finthakket rød chili
Saften fra ½ limefrugt
1 håndfuld finthakket koriander
1 tsk. ahornsirup
Du skal også frugt
1 finthakket spidskål
2 håndfulde finthakket forårsløg
1 limefrugt i både
Kom havreris og vand i en skål, og lad det trække på køkkenbordet i 4 timer, gerne længere. Kom herefter bagepulver og flagesalt heri, og blend det til en tynd dej med en stavblender. Steg tortillapandekagerne i rapsolie på en varm pande, og lad dem køle af på fedtsugende papir.
Steg hvidløg og chiliflager i rapsolie, og tilsæt tigerrejer og friskpresset limesaft. Lad tigerrejerne tilberede kort tid på høj varme, til de er lyserøde.
Bland mango, chili, limesaft, koriander og ahornsirup til en mangosalsa, og top de små soft tacos med spidskål, tigerrejer, mangosalsa, finthakkede forårsløg og limebåde.
