ANNONCE

Stegte havreris med grøntsager

4 personer | 35 minutter

Stegte havreris

4 dl havreris
2 løg
2 fed hvidløg
3 gulerødder
3 forårsløg
1 peberfrugt
2 dl ærter
1 dl edamamebønner
Neutral olie
3 spsk. soyasauce
3 økologiske æg
1 spsk. østerssauce

 

Fyld en gryde med saltet vand, og tilsæt havreris, når vandet koger. Lad havrerisene koge i 11 minutter og si dem fra kogevandet. Stil havrerisene til side i en skål. Skær grøntsager i mundrette stykker, og svits dem i olie på en pande. Tilsæt efter 2 minutter de let-afkølede havreris og smag til med soyasauce. Slå æg ud på panden og rør hurtigt rundt, så der fordeles små stykker af æggemasse i hele retten. Smag endeligt til med soya og østerssauce. Herefter er retten klar til servering.

Stegte ris lavet med havreris