ANNONCE

Svampesuppe med æble og timian

4 portioner | 45 minutter

Svampesuppe
500 g blandede svampe
2 løg
3 fed hvidløg
Olivenolie
1 L grøntsagsbouillon
2 stængler frisk timian
Salt og friskkværnet peber
2 dl madlavningsfløde
Skal og saft fra ½ økologisk citron

 

Stegte svampe
100 g shiitake svampe
1 spsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber


Du skal også bruge
2 finthakkede æbler
Frisk timian
Solsikkeskud


Rens svampe for jord, og svits dem med grofthakkede løg og hvidløg i olivenolie. Hæld efter 5 minutter bouillon over grøntsagerne, og lad dem sammen med timian småkoge under løg i 30 minutter. Blend suppen med en stavblender, og smag den til med salt, peber, madlavningsfløde og citron.


Rens shiitake svampe for jord, og svits dem på en pande i olivenolie. Krydr svampene med salt og peber, og tag dem af panden efter et par minutter. Server suppen med stegte shiitake svampe, æble, timian og solsikkeskud.

Svampesuppe med æble
Svampesuppe med æble