top of page

Tanqueray Top Notes

En cocktail oplevelse på Nimb

ANNONCE

Skærmbillede 2021-11-09 kl. 12.17.17.png
Skærmbillede 2021-11-09 kl. 12.16.38.png
Skærmbillede 2021-11-09 kl. 12.16.51.png

Der er næsten ikke noget, der kan fortælle historier som dufte. Din ekskærestes parfume stikker i hjertet. Frisk gran dufter af jul. Og nyslået græs emmer af sommer. For at sætte fokus på sin egen historie, og på de udsøgte aromaer en flaske Tanqueray Gin indeholder, lancerer det verdenskendte ginmærke nu en sensorisk baroplevelse, de har valgt at kalde Tanqueray Top Notes. Konceptet kan du opleve på Nimb over to weekender i november.

Med sit omhyggelige botaniske udvalg har Tanqueray defineret gin-genren siden 1830. Og nu er de kommet på en ny sjov og innovativ måde at præsentere deres historie og håndværk på. Tanqueray Top Notes er en sensorisk baroplevelse, der har som mål at sætte fokus på de udsøgte aromaer og den unikke smag, en flaske Tanqueray Gin indeholder. Konceptet er blevet til i samarbejde med det nordiske duftmærke Muro Scent og den eksklusive cocktailbar Nimb i København. 

 

Over to weekenden i november har Nimbs dygtige bartendere og dufteksperter fra Muro Scents forvandlet tre eksklusive Tanqueray-cocktails til skræddersyede dufte. Det betyder, at gæsterne kan bestille cocktails på baggrund af, hvad deres næse finder mest interessant. 

 

Helt lavpraktisk fungerer det på den måde, at man i stedet for et klassisk cocktailkort, får duftprøver ned til sit bord. Duftprøverne er placeret under glasklokker og bliver præcenteret på en træbakke. Når gæsterne er klar, løfter bartenderen klokkerne, så gæsterne har mulighed for at træffe et valg, der 100% er styret af deres næse. Ambitionen har været at fange de essentielle noter og aromaer, som hver cocktail indeholder, hvad enten det er citrus, vanilje, timian eller andre urter, krydderier, blomster eller frugter.

 

”Dufte fortæller historier og frembringer spontane følelser, som tit bliver lidt mudrede, fordi vi er vant til at tillægge det, som vi ser stor værdi. Jeg synes det her koncept er vildt interessant, fordi det i høj grad inviterer os til at stole på vores intuition og følelser. Når man kombinerer det med de fantastiske rammer, de kan tilbyde på Nimb, er jeg ikke et øjeblik i tvivl, om af gæsterne kommer til at gå derfra med en helt unik oplevelse. Og så er det første gang man kan prøve noget lignende her i Danmark, så det er jo i sig selv ret spændende,” siger Guri Rime, C&E Manager Diageo Nordics.

Skærmbillede 2021-11-09 kl. 12.17.32.png

Min oplevelse af Tanqueray Top Notes

Sammen med tre veninder, besøgte jeg tilbage i december 2020, Nimb til en Tanqueray Top Note oplevelse. Her skulle vi hver især dufte til 3 forskellige essenser, og udvælge en favorit. Nøjagtig som med parfume, duftlys eller skyllemiddel, var vores oplevelser forskellige. Hvad der for mig duftede mest indbydende, var ikke den samme oplevelse for mine veninder. Derfor endte vi også med, at udvælge forskellige favoritter.

 

Ud fra disse favoritter, fik vi shaket en lækker cocktail med Tanqueray gin. Præcis som med vores oplevelse af de forskellige dufte, kunne vi også bedst lide den cocktail vi fik serveret. Det var en meget spændende oplevelse, hvor man blev væsentlig klogere på, hvor stærke sanserne egentlig er. Personligt var min favorit den Tanqueray gin med duft af appelsiner fra Sevilla.

Næsten et år efter turen på Nimb, er Tanqueray Top Notes klar til lancering. Lyder oplevelsen som noget for dig og dine venner, kan du derfor booke en cocktail oplevelse allerede i dag.

Skærmbillede 2021-11-09 kl. 12.17.51.png
Skærmbillede 2021-11-09 kl. 12.18.02.png

Tid:

12 -14. november fra kl. 16.00 til 20.00 

19 - 21. november fra kl. 16.00 til 20.00

 

Pris:

Tanqueray Top Notes-menuen består af 3 forskellige cocktails. Hver enkelt cocktail koster 145 kr.

 

Hvis du vil opleve alle tre cocktails, kan du bestille The Tanqueray Top Notes Experience, der koster 400 kr./per person. Ud over de tre cocktails indeholder menuen også røgelsespapir med duftene, som du kan tage med hjem.

Tlf. +45 88 70 00 00

Mail: bar@nimb.dk

Nimb på Bernstorffsgade 5

1577 København V

www.nimb.dk

bottom of page