ANNONCE

Thaisuppe med tigerrejer og lime

4 portioner | 30 minutter

Thaisuppe
1 L fiskebouillon
25 g rød karry paste
150 g svampe
1 peberfrugt
1 løg
½ rød chili
1 dåse kokosmælk
1 stængel citrongræs
2 spsk. fiskesauce
4 spsk. soya
Saften fra 1 limefrugt
300 g rå tigerrejer

 

Du skal også bruge
4 limebåde
Frisk koriander


Kom fiskebouillon i en gryde med rød karry paste, og rør det ud i suppevandet. Skær svampe og grøntsager i mundrette bidder, og kom dem i suppen med kokosmælk. Bank citrongræs flad, og kom den i suppen. Her kan bruges en kagerulle, en morter eller lignende. Kog thaisuppen forsigtigt op (så kokosmælken ikke skiller), og smag til med fiskesauce, soya og limesaft. Kom tigerrejer i suppen, og server suppen når rejerne er lyserøde med limebåde og frisk koriander.

Rød karrysuppe med tigerrejer og lime