ANNONCE

Sukkerfri trifli med blåbær og syltetøj

4 portioner | 30 minutter

Nøddeknas
50 g mandler
50 g hasselnødder
1 dl finvalsede havregryn
50 g smør
2 spsk. Sweet Like Syrup fra Good Good
Flagesalt

 

Mascarponecreme
1 vaniljestang
3 dl piskefløde 38%
250 g mascarpone
Revet citronskal
Sweet Drops of Stevia, Vanilla fra good Good

 

Du skal også bruge
4 spsk. Sweet Blueberry Jam fra Good Good
200 g friske blåbær
Frisk mynte
Skovsyre
Spiseligt glitter


Hak nødder og kom dem og havregryn på en varm pande med smør, Sweet Like Syrup og flagesalt. Rist nødderne i ca. 5 minutter, og lad dem herefter køle af på et stykke bagepapir.


Flæk en vaniljestang og skrab kornene ud. Pisk fløde let med vaniljekorn, og rør forsigtigt mascarpone i. Smag mascarpone-creme til med revet citronskal og Sweet Drops of Stevia.


Fordel blåbærmarmelade, nøddeknas, mascarponecreme og friske blåbær i 4 glas. Pynt med frisk mynte, skovsyre og spiseligt glitter for at opnå den rigtige nytårsstemning.

Sukkerfri trifli med blåbær og syltetøj