top of page
ANNONCE
Vegansk julesauce med rødvin
1 portion | 1 time
Rødvins gastrik
4 dl vegansk rødvin
3 dl sukker
2 dl balsamico eddike
Kom rødvin, sukker og balsamico eddike i en kasserolle, og kog det ned til en tyk sirup. Det tager op mod 30 minutter. Kom gastrikken i et sylteglas, og brug det til at smage den brune sovs til.
Julesauce
1 spsk. vegansk smør
2 spsk. hvedemel
5 dl grøntsagsbouillon
5 dl plantebaseret mælk
4 laurbærblade
1-2 spsk. vegansk ribsgele
Salt og friskkværnet peber
Eventuelt en smule kulør
Smelt smør i en gryde, og brænd hvedemel af til det bliver gyldent. Kom grøntsagsbouillon og mælk lidt efter lidt i gryden, så saucen langsomt tykner. Når den ønskede konsistens er opnået tilsættes laurbærblade, og sovsen smages til med ribsgele, salt, peber, rødvins gastrik og eventuelt en smule kulør.

bottom of page