ANNONCE

Vegansk paprika gryde med havreris

4 personer | 45 minutter

2 mellemstore løg

2 fed hvidløg

2 røde peberfrugter

200 g brune champignon 

70 g tomatpure

1 spsk. hvedemel

3 spsk. sød paprika

1 tsk. cayennepeber

1 dåse hakkede tomater

300 ml havrefløde

Salt og friskkværnet peber

3 laurbærblade

Olivenolie

 

4 dl havreris 

Friskhakket persille

 

Hak løg og hvidløg fint, og svits det i olivenolie sammen med peberfrugt og svampe i skiver. Tilsæt efter 3 minutter hvedemel, og lad den brænde lidt af. Kom herefter tomatpure og krydderier i gryden, og lad det tilberede i nogle minutter. Hæld hakkede tomater og havrefløde i, og lad den søde paprikagryde koge under låg i 25 minutter. Smag herefter endeligt til med krydderier og eventuelt lidt ekstra havrefløde.

 

Kog havreris efter anvisning på pakken, og server dem sammen med den søde paprikagryde og en masse friskhakket persille.

IMG_0403.jpeg