ANNONCE
Vegansk paprika gryde med havreris
4 personer | 45 minutter
2 mellemstore løg
2 fed hvidløg
2 røde peberfrugter
200 g brune champignon
70 g tomatpure
1 spsk. hvedemel
3 spsk. sød paprika
1 tsk. cayennepeber
1 dåse hakkede tomater
300 ml havrefløde
Salt og friskkværnet peber
3 laurbærblade
Olivenolie
4 dl havreris
Friskhakket persille
Hak løg og hvidløg fint, og svits det i olivenolie sammen med peberfrugt og svampe i skiver. Tilsæt efter 3 minutter hvedemel, og lad den brænde lidt af. Kom herefter tomatpure og krydderier i gryden, og lad det tilberede i nogle minutter. Hæld hakkede tomater og havrefløde i, og lad den søde paprikagryde koge under låg i 25 minutter. Smag herefter endeligt til med krydderier og eventuelt lidt ekstra havrefløde.
Kog havreris efter anvisning på pakken, og server dem sammen med den søde paprikagryde og en masse friskhakket persille.
