top of page
VEGANSK RISALAMANDE MED KIRSEBÆRSAUCE
1 portion | 1 time
Risengrød
1 dl vand
1,25 dl grødris
7 dl plantebaseret mælk (jeg bruger havre)
Risalamande
200 ml vegansk piskefløde (som kan piskes)
1 spsk. vaniljepasta
1 tsk. sukker
1 tsk. romessens
1 tsk. mandelessens
150 g finthakkede mandler
Skal fra 1 økologisk appelsin
Du skal også bruge
1 hel manden
Kirsebærsauce
Kog risengrød efter anvisning på pakken, men undlad at tilsætte salt. Kom den færdigkogte risengrød på køl, og lad den gerne stå på køl natten over. Pisk piskefløde stiv, og vend den lidt efter lidt i den kogte risengrød. Smag endeligt til med vaniljepasta, sukker, romessens og hakkede mandler. Lad den veganske risalamande trække 1-2 timer på køl, inden den serveres med kirsebærsauce.

bottom of page