ANNONCE
Veganske tarteletter
10 tarteletter | 35 minutter
Tarteletfyld
2 spsk. vegansk smør
2 spsk. hvedemel
8 dl plantebaseret mælk (jeg bruger havre)
1 dåse hvide asparges
200 g champignon i tern
100 g frosne ærter
2 gulerødder i fine tern
2 laurbærblade
1 spsk. grøntsagsbouillon i pulverform
Salt og friskkværnet peber
Revet muskatnød
Du skal også bruge
10 tarteletskaller
1 bundt friskhakket persille
Smelt smør i en gryde, og brænd kort hvedemel af til det bliver gyldent. Kom mælk og aspargesvand lidt efter lidt i gryden, så saucen langsomt tykner. Tilsæt asparges champignon, ærter, gulerødder og laurbærblade i gryden, og smag til med grøntsagsbouillon, salt, peber og muskatnød. Lun tarteletskaller efter anvisning på pakken, og fyld skallerne med tarteletfyld. Drys til sidst med friskhakket persille og eventuelt lidt friskkværnet peber.
