Wrap med svinekød og asparges
4 portioner | 30 minutter + 2 timers træningstid
Marinerede nakkekoteletter
2 nakkekoteletter
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
2 spsk. rød paprika
2 spsk. grill krydderi
1 spsk. tørret oregano
1 tsk. chiliflager
Salt og friskkværnet peber
Dressing
1 dl creme fraiche 9%
½ fed hvidløg
½ tsk. røget paprika
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
4 tortilla wraps
Salat
1 avocado
½ bundt asparges
Flagesalt
Skær nakkekoteletter i strimler, og vend dem i olivenolie, hvidløg og krydderier. Sæt kødet på køl i 2 timer. Rør creme fraiche med hvidløg, røget paprika, salt og peber. Svits de marinerede kødstrimler på en pande i 4 minutter, og tag dem af panden.
Knæk bunden af de grønne asparges og giv dem et kort opkog i letsaltet vand. Skær avocado i skiver og lun tortilla wraps i ovnen på 200°C varmluft i 2 minutter. Fyld de lune wraps med salat, avocado, svinekødsstrimler, hjemmelavet dressing og asparges. Server de fyldt wraps til aftensmad eller ’to go’.
