top of page
Bagekartofler med agurkedip
4 portioner | 1 time og 30 minutter
Bagekartofler
8 mellemstore bagekartofler
2 spsk. salt
50 g smør
Du skal også bruge
1 agurk
300 ml creme fraiche 18%
½ bundt hakket persille
150 g smør
2 dåser majs
Salt og friskkværnet peber
Sæt ovnen på 200°C varmluft. Skrub kartofler grundigt, og gnid med salt og smør. Snit et kryds i midten af kartoflerne, og luk stanniol om. Bag kartoflerne 1 time og 15 minutter.
Riv agurk på rivejern og vrid det fri for væske i et viskestykke. Vend agurk i creme fraiche og smag til med salt og peber. Sæt agurkedippen på køl. Hak persille fint og bland det med blødt smør. Sæt persillesmørret på køl.
Fyld de lune bagekartofler med agurkedip, persillesmør, majs og drys med lidt salt og friskkværnet peber.
bottom of page