K O N T A K T 

Jeg er altid klar på at møde nye samarbejdspartnere. Mit magasin er et gratis madmagasin, som er 100% sponsoreret af annoncer. Derfor skal du også være mere end velkommen til, at kontakte mig på vegne af din virksomhed. For mig spiller økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed en vigtig rolle. Jeg er meget fokuseret på de råvarer vi bruger, og det er vigtigt for mig at vide, hvor de kommer fra. Jeg er meget taknemmelige for det enorme spisekammer vi til daglig har til rådighed, og ønsker at behandle det med den størst mulige respekt. Dette er en vison, som jeg håber, at kunne dele med mine fremtidige samarbejdspartnere.

IMG_3640_Original.jpg

MIT MADEVENTYR

Madlavning har altid været en stor del af mit liv. Helt tilbage i folkeskolen var hjemkunstskab mit absolutte ynglingsfag, og i de større klasser valgte jeg også madlavning som valgfag.

 

I 2018 meldte jeg min familie og mig selv til DR1 programmet 'Maddysten'. Her skulle vi dyste mod 7 andre familie, om titlen som Danmarks dygtigste madfamilie. Den titel vandt vi i maj 2019. 

Siden da har jeg skabt en karriere for mig selv, som mest af alt handler om, at udvikle simpel og velsmagende opskrifter til alle. Jeg deler ud af min inspiration på både Instagram, TikTok og på min hjemmeside, og jeg håber meget, at du har lyst til at følge med.

xx

Karen-Elisabeth Gadtoft