top of page

Bagekartofler med skinke og ærter

2 personer | 1 time og 30 minutter 

Bagekartofler

2-4 bagekartofler (ca. 800 g)
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge
Olivenolie
100 g skinkestrimler
200 g ærter
2 tomater
2 spsk. creme fraiche 
2 forårsløg
Salt og friskkværnet peber

Skub bagekartofler godt, og prik huller i dem med en gaffel. Gnub godt med olivenolie, salt og friskkværnet peber, og bag kartoflerne i et fad på 220°C varmluft i 1 time og 15 minutter. Lad dem køle af i 5 minutter.

Svits skinke og ærter på en middelvarm pande i olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber Fyld de varme bagekartofler med skinkefyldet, finthakkede tomater, creme fraiche, forårsløg, salt og friskkværnet peber.

Herefter er de klar til servering.

Bagekartofler med skinke og creme fraiche
bottom of page