top of page
Bagekartofler med skinke og ærter
2 personer | 1 time og 30 minutter
Bagekartofler
2-4 bagekartofler (ca. 800 g)
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
Olivenolie
100 g skinkestrimler
200 g ærter
2 tomater
2 spsk. creme fraiche
2 forårsløg
Salt og friskkværnet peber
Skub bagekartofler godt, og prik huller i dem med en gaffel. Gnub godt med olivenolie, salt og friskkværnet peber, og bag kartoflerne i et fad på 220°C varmluft i 1 time og 15 minutter. Lad dem køle af i 5 minutter.
Svits skinke og ærter på en middelvarm pande i olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber Fyld de varme bagekartofler med skinkefyldet, finthakkede tomater, creme fraiche, forårsløg, salt og friskkværnet peber.
Herefter er de klar til servering.
bottom of page