top of page

ANNONCE

Bagt cheesecake med hindbær

1 kage | 2 timer + 12 timer på køl

Kiksebund

200 g digestive kiks
100 g smør

 

Ostemasse
4 økologiske æg
250 g sukker
1 spsk. vaniljepasta
300 g økologisk flødeost 
300 g creme fraiche 18% 
1 spsk. hvedemel
150 g frosne hindbær
1 spsk. flormelis 

 

Du skal også bruge
1 spsk. flormelis
150 g creme fraiche 18%

Tænd ovnen på 175° alm. ovn.


Kør kiks til mel i en foodprocessor, og vend det sammen med smeltet smør. Fordel kiksemassen i en smurt springform, og tryk den plan med en ske. Forbag kiksebunden i 7 minutter, og stil den til side.


Pisk æg, sukker og vaniljepasta til en cremet æggesnaps. Det kan sagtens tage 10 minutter. Bland i mellemtiden flødeost, creme fraiche og hvedemel, og pisk det sammen med æggesnapsen til en ensartet masse. Rør halvdelen af de frosne hindbær i massen, og fordel det i springformen.
Top med den anden halvdel hindbær, og bag cheesecaken i 1 time. Sluk for ovnen, men lad kagen blive derinde i minimum 4 timer, gerne længere. Kom til slut den bagte cheesecake på køl til næste dag.

Drys den afkølede cheesecake med flormelis, og top med creme fraiche.

 

Herefter er den klar til servering.

Bagt cheesecake med hindbær
bottom of page