Beef gyoza med chili
30 stk. | 1 time
Gyoza fars
4 x 4 cm ingefær
2 forårsløg (den hvide del)
1 gulerod
100 g spidskål
200 g hakket oksekød
6 spsk. soya
1 spsk. chiliflager
2 spsk. sesamolie
1 tsk. sukker
1 spsk. sesamfrø
Du skal også bruge
30 gyozapapir
Smagsneutral olie
Vand til dampning
2 forårsløg (den grønne del)
Sesamfrø
Kom ingefær, forårsløg, gulerod og spidskål i en minihakker, og blend det ensartet. Vend grøntsagerne sammen med hakket oksekød, og krydr med chiliflager, soya, sesamolie, sukker og sesamfrø. Steg eventuelt en lille testdelle i smagsneutral olie, og smag farsen endeligt til.
Placer 1 spsk. fars i midten af et stykke gyozapapir, og fugt kanten på den ene halvdel af papiret. Fold den tynde dej hen over midten, og luk dem med en gyoza-lukker eller fingrene.
Varm smagsneutral olie på en pande, og steg gyozaerne med bunden ned mod panden i 3 minutter. Kom herefter 1 dl vand på panden, og læg låg på. Lad gyozaerne dampe færdig i 3 minutter, og top med finthakkede forårsløg og sesamfrø.
Herefter er de klar til servering.