Big Mac tacos
8 stk. | 45 minutter
Big Mac sauce
1 dl salatmayonnaise
3 spsk. ketchup
3 spsk. sød sennep
½ finthakket syltet agurk
½ finthakket løg
1 spsk. eddike fra glasset med syltede agurker
½ tsk. hvidløgspulver
Salt og friskkværnet peber
1 tsk. sukker
Tacos med oksekød
400 g hakket oksekød
8 mini tortillapandekager
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie
8 skiver cheddar
Du skal også bruge
4 tomater
1 hjertesalat
Sesamfrø
Bland alle ingredienser til en cremet Big Mac sauce, og stil den på køl, så den kan trække smag.
Del oksekød i 8, og fordel det ud på tortillapandekagerne med salt og friskkværnet peber. Steg dem med oksekødet nedad i olivenolie på en middelvarm pande, og vend dem efter 3-5 minutter. Placer en skive cheddar på oksekødet, og lad osten smelte mens pandekagen tilberedes 1-2 minutter på den anden side.
Top de lune tacos med tomat, hjertesalat, Big Mac sauce og sesamfrø.
Herefter er de klar til servering.