top of page

Big Mac tacos

8 stk. | 45 minutter 

Big Mac sauce

1 dl salatmayonnaise

3 spsk. ketchup 

3 spsk. sød sennep

½ finthakket syltet agurk

½ finthakket løg

1 spsk. eddike fra glasset med syltede agurker

½ tsk. hvidløgspulver

Salt og friskkværnet peber

1 tsk. sukker

Tacos med oksekød

400 g hakket oksekød 

8 mini tortillapandekager

Salt og friskkværnet peber

Olivenolie

8 skiver cheddar

 

Du skal også bruge

4 tomater

1 hjertesalat

Sesamfrø

 

Bland alle ingredienser til en cremet Big Mac sauce, og stil den på køl, så den kan trække smag.

 

Del oksekød i 8, og fordel det ud på tortillapandekagerne med salt og friskkværnet peber. Steg dem med oksekødet nedad i olivenolie på en middelvarm pande, og vend dem efter 3-5 minutter. Placer en skive cheddar på oksekødet, og lad osten smelte mens pandekagen tilberedes 1-2 minutter på den anden side.

 

Top de lune tacos med tomat, hjertesalat, Big Mac sauce og sesamfrø.

 

Herefter er de klar til servering.

Big Mac tacos
bottom of page