Big Tasty tacos
8 stk. | 45 minutter
Tig Tasty sauce
1 dl Thousand Island
½ finthakket syltet agurk
Liquid Smoke (jeg brugte 10 spray)
1 tsk. sukker
½ tsk. hvidløgspulver
Tacos med oksekød
400 g hakket oksekød
8 mini tortillapandekager
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie
8 skiver emmentaler
Du skal også bruge
1 hjertesalat
4 tomater
1 løg
Sesamfrø
Bland alle ingredienser til en cremet Big Tasty sauce, og stil den på køl, så den kan trække smag.
Del oksekød i 8, og fordel det ud på tortillapandekagerne med salt og friskkværnet peber. Steg dem med oksekødet nedad i olivenolie på en middelvarm pande, og vend dem efter 3-5 minutter. Placer en skive emmentaler på oksekødet, og lad osten smelte mens pandekagen tilberedes 1-2 minutter på den anden side.
Top de lune tacos med hjertesalat, tomat, løg, Big Tasty sauce og sesamfrø.
Herefter er de klar til servering.
Tip
Hvis du går all in kan du også tilføje en skrive sprød bacon til slut.
