top of page

Big Tasty tacos

8 stk. | 45 minutter 

Tig Tasty sauce

1 dl Thousand Island

½ finthakket syltet agurk

Liquid Smoke (jeg brugte 10 spray) 

1 tsk. sukker

½ tsk. hvidløgspulver

 

Tacos med oksekød 

400 g hakket oksekød 

8 mini tortillapandekager

Salt og friskkværnet peber

Olivenolie

8 skiver emmentaler 

 

Du skal også bruge

1 hjertesalat

4 tomater

1 løg 

Sesamfrø

 

Bland alle ingredienser til en cremet Big Tasty sauce, og stil den på køl, så den kan trække smag.

 

Del oksekød i 8, og fordel det ud på tortillapandekagerne med salt og friskkværnet peber. Steg dem med oksekødet nedad i olivenolie på en middelvarm pande, og vend dem efter 3-5 minutter. Placer en skive emmentaler på oksekødet, og lad osten smelte mens pandekagen tilberedes 1-2 minutter på den anden side.

 

Top de lune tacos med hjertesalat, tomat, løg, Big Tasty sauce og sesamfrø.

 

Herefter er de klar til servering.

 

Tip

Hvis du går all in kan du også tilføje en skrive sprød bacon til slut.

Big Tasty tacos
bottom of page