Blåmuslinger med mango chutney
2 personer | 30 minutter
Blåmuslinger
1 kg blåmuslinger
Suppe med mango chutney
1 fed hvidløg
2 gulerødder
Olivenolie
2 tsk. tomatpure
1 spsk. sukker
½ tsk. gul karry
125 g mango chutney
3 dl bouillon (1 terning)
2 dl piskefløde 38%
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
2 forårsløg
1 økologisk citron
Skyl muslinger godt i koldt vand, og kassér dem som er i stykker. Skrub muslingerne rene, og sæt dem til side i en skål.
Svits revet hvidløg og finthakkede gulerødder i olivenolie, og tilsæt efter 2 minutter tomatpure, sukker, gul karry og mango chutney. Svits i yderligere 2 minutter, og kom bouillon, piskefløde og blåmuslinger heri.
Lad muslingerne dampe under låg i 6 minutter, og kasser de muslinger som ikke har åbnet sig. Krydr med salt og friskkværnet peber, og top med finthakkede forårsløg og både af citron.
Herefter er de klar til servering.
