top of page

Blåmuslinger med mango chutney

2 personer | 30 minutter 

Blåmuslinger

1 kg blåmuslinger
 

Suppe med mango chutney
1 fed hvidløg 
2 gulerødder
Olivenolie
2 tsk. tomatpure
1 spsk. sukker
½ tsk. gul karry
125 g mango chutney 
3 dl bouillon (1 terning)
2 dl piskefløde 38%
Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge
2 forårsløg
1 økologisk citron 

Skyl muslinger godt i koldt vand, og kassér dem som er i stykker. Skrub muslingerne rene, og sæt dem til side i en skål.

Svits revet hvidløg og finthakkede gulerødder i olivenolie, og tilsæt efter 2 minutter tomatpure, sukker, gul karry og mango chutney. Svits i yderligere 2 minutter, og kom bouillon, piskefløde og blåmuslinger heri.

Lad muslingerne dampe under låg i 6 minutter, og kasser de muslinger som ikke har åbnet sig. Krydr med salt og friskkværnet peber, og top med finthakkede forårsløg og både af citron.

Herefter er de klar til servering.

Blåmuslinger med karry og chutney
bottom of page