top of page

Blinis med rødbedecreme

20 stk. | 1 time

Rødbedecreme

600 g kogte rødbeder (køleskabskolde)

½ bundt frisk persille

1 fed hvidløg

2 spsk. creme fraiche 18%

Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge

20 blinis pandekager

Smør til stegning

1 finthakket rødløg

1 bakke karse

Friskkværnet peber

 

Blend rødbede, hvidløg og frisk persille i en minihakker eller en foodprocessor, og vend creme fraiche 18% i den. blendede creme. Smag endeligt til med salt og friskkværnet peber, og lad rødbedecremen trække på køl i 30 minutter, men gerne længere.

 

Lun blinis pandekager i smør på en pande, og anret med lidt rødbede-creme, finthakket rødløg, karse og friskkværnet peber.

 

Herefter er de klar til servering. 

Blinis med rødbedecreme og rødløg
bottom of page