Blondie med rabarber

1 kage | 1 time + 12 timer på køl

Blondie

2 økologiske æg

130 g sukker

150 g smør

130 g hvid chokolade

1 knivspids salt

120 g hvedemel

 

Du skal også bruge

60 g rabarber i tern

50 g hvid chokolade

Smelt smør i en kasserolle, og hak chokolade i tern. Hæld den smeltede smør over chokoladen, og rør i massen til al chokoladen er smeltet.

Pisk sukker og æg med en elpisker til det bliver hvidt og luftigt. Sigt hvedemel og salt i æggesnapsen, og rør til dejen er ensartet. Hæld til sidst det smeltede chokolade-smør i, og kom dejen i en springform beklædt med bagepapir. Drys med rabarber og hvid chokolade i tern, og bag den gyldne brownie i 30-35 minutter på 175° C varmluft.

 

Lad den trække natten over på køl inden servering.

 

 

Blondie med rabarber
Blondie med rabarber