top of page
Blondie med rabarber
1 kage | 1 time + 12 timer på køl
Blondie
2 økologiske æg
130 g sukker
150 g smør
130 g hvid chokolade
1 knivspids salt
120 g hvedemel
Du skal også bruge
60 g rabarber i tern
50 g hvid chokolade
​
Smelt smør i en kasserolle, og hak chokolade i tern. Hæld den smeltede smør over chokoladen, og rør i massen til al chokoladen er smeltet.
​
Pisk sukker og æg med en elpisker til det bliver hvidt og luftigt. Sigt hvedemel og salt i æggesnapsen, og rør til dejen er ensartet. Hæld til sidst det smeltede chokolade-smør i, og kom dejen i en springform beklædt med bagepapir. Drys med rabarber og hvid chokolade i tern, og bag den gyldne brownie i 30-35 minutter på 175° C varmluft.
Lad den trække natten over på køl inden servering.
​


bottom of page