ANNONCE

Boller i sellerisovs med karry

4 personer | 45 minutter

2 løg

4 gulerødder

400 g knoldselleri

1 spsk. gul karry

½ tsk. gurkemeje

Olivenolie

5 dl hønsebouillon

Revet muskatnød

Salt og friskkværnet peber

 

1 medisterpølse (400 g)

3 dl havreris

1 håndfuld små æbletern

Frisk koriander

 

Skær løg, gulerødder og knoldselleri i tern, og svits det med karry og gurkemeje i olivenolie. Hæld bouillon på grøntsagerne, og lad dem koge under låg i 25 minutter. Blend grøntsager med en stavblender, og smag til med revet muskatnød, salt og friskkværnet peber.

 

Fjern skind fra medisterpølsen, og form farsen til runde kugler. Kom kuglerne i den varme karrysovs, og lad dem simre med i 7 minutter. Kog havreris efter anvisning på pakken, og anret i skåle med karrysovs, æbletern og blade af frisk koriander.

Nem boller i karry med selleri.jpeg