top of page
ANNONCE
Boller i sellerisovs med karry
4 personer | 45 minutter
2 løg
4 gulerødder
400 g knoldselleri
1 spsk. gul karry
½ tsk. gurkemeje
Olivenolie
5 dl hønsebouillon
Revet muskatnød
Salt og friskkværnet peber
1 medisterpølse (400 g)
3 dl havreris
1 håndfuld små æbletern
Frisk koriander
Skær løg, gulerødder og knoldselleri i tern, og svits det med karry og gurkemeje i olivenolie. Hæld bouillon på grøntsagerne, og lad dem koge under låg i 25 minutter. Blend grøntsager med en stavblender, og smag til med revet muskatnød, salt og friskkværnet peber.
Fjern skind fra medisterpølsen, og form farsen til runde kugler. Kom kuglerne i den varme karrysovs, og lad dem simre med i 7 minutter. Kog havreris efter anvisning på pakken, og anret i skåle med karrysovs, æbletern og blade af frisk koriander.

bottom of page