top of page
Brændt tomatsuppe med hvidløgsflute
3,5 L | 40 minutter
Brændt tomatsuppe
2 røde peberfrugter
600 g løg
4-8 fed hvidløg
1 bundt basilikum
2 spsk. sukker
1 spsk. salt
Olivenolie
4 dåser hakkede tomater
8 dl grøntsagsbouillon (2 terninger)
Friskkværnet peber
Du skal også bruge
2 hvidløgsflute
Kom grøntsager og basilikum i et ildfast fad, og vend dem i sukker, salt og olivenolie. Bag fadet på 220° varmluft i 25 minutter, til peberfrugt og løg får brændte nister. Fjern kernehus fra peberfrugterne, og kom fadets indhold i en gryde med hakkede tomater og grøntsagsbouillon. Stavblend til en cremet tomatsuppe, og smag endeligt til med salt, friskkværnet peber og eventuelt lidt sukker. Lun hvidløgsflute i ovnen, og server dem sammen med suppen.
Herefter er retten klar til servering.
bottom of page