ANNONCE
Citronmuffins med blå birkes
12 citronmuffins | 1 time
Citrondej
175 g smør
175 g rørsukker
3 økologiske æg
150 g hvedemel
1 tsk. økologisk bagepulver fra Dr. Oetker
1 tsk. Taylor & Colledge Organic Vanilla Paste
2 spsk. blå birkes
Saft og skal fra 1 økologisk citron
Smørcreme
200 g stuetempereret smør
1 tsk. naturlig citronekstrakt fra Dr. Oetker
Pisk smør og sukker luftigt, og tilsæt herefter æg et af gangen mens der fortsat piskes. Pisk hvedemel, bagepulver, vanilje pasta, birkes og citron i dejen, og fordel den i 12 muffinforme beklædt med papir. Bag de syrlige muffins på 175°C varmluft i 25 minutter, og lad dem køle af på en bagerist.
Kom smørcreme og smør i en skål, og pisk det med en håndmixer i 4 minutter. Smag til med citronekstrakt og en smule revet citronskal.
Fordel smørcremen på de afkølede citronmuffins, og pynt med tynde skiver af frisk citron inden servering.