ANNONCE

Citronmuffins med blå birkes

12 citronmuffins | 1 time

Citrondej

175 g smør

175 g rørsukker

3 økologiske æg

150 g hvedemel

1 tsk. økologisk bagepulver fra Dr. Oetker

1 tsk. Taylor & Colledge Organic Vanilla Paste

2 spsk. blå birkes

Saft og skal fra 1 økologisk citron

 

Smørcreme

1 brev Base for Buttercream

200 g stuetempereret smør

1 tsk. naturlig citronekstrakt fra Dr. Oetker

 

Pisk smør og sukker luftigt, og tilsæt herefter æg et af gangen mens der fortsat piskes. Pisk hvedemel, bagepulver, vanilje pasta, birkes og citron i dejen, og fordel den i 12 muffinforme beklædt med papir. Bag de syrlige muffins på 175°C varmluft i 25 minutter, og lad dem køle af på en bagerist.

 

Kom smørcreme og smør i en skål, og pisk det med en håndmixer i 4 minutter. Smag til med citronekstrakt og en smule revet citronskal.

 

Fordel smørcremen på de afkølede citronmuffins, og pynt med tynde skiver af frisk citron inden servering.

Citronmuffins med blå birkes
Citronmuffins med blå birkes