ANNONCE

Cookies med knuste påskeæg

10 cookies | 30 minutter

Cookiedej

100 g smør

1 økologisk æg

100 g brun farin

50 g sukker

1 tsk. naturlig vaniljeessens fra Dr. Oetker

1 tsk. økologisk bagepulver fra Dr. Oetker

150 g hvedemel

100 g mørk chokolade

 

Du skal også bruge

Flagesalt

Knuste påskeæg

 

Pisk smør, æg, brun farin, sukker og vaniljeessens i en skål, og tilsæt bagepulver og hvedemel. Pisk dejen til en ensartet masse, og vend grofthakket mørk chokolade i. Form dejen til tykke cookies med en diameter svarende til et syltetøjslåg. Fugt eventuelt hænderne, så dejen ikke klistrer. Fordel de formede cookies på to bageplader med god afstand imellem, og drys med påskeæg. Bag de chunky cookies på 200°C varmluft i 8-10 minutter, og lad dem køle af på en bagerist.

 

Drys de afkølede cookies med flagesalt og lidt ekstra knuste påskeæg inden servering.

Cookies med knuste chokoladeæg