ANNONCE
Cookies med knuste påskeæg
10 cookies | 30 minutter
Cookiedej
100 g smør
1 økologisk æg
100 g brun farin
50 g sukker
1 tsk. naturlig vaniljeessens fra Dr. Oetker
1 tsk. økologisk bagepulver fra Dr. Oetker
150 g hvedemel
100 g mørk chokolade
Du skal også bruge
Flagesalt
Knuste påskeæg
Pisk smør, æg, brun farin, sukker og vaniljeessens i en skål, og tilsæt bagepulver og hvedemel. Pisk dejen til en ensartet masse, og vend grofthakket mørk chokolade i. Form dejen til tykke cookies med en diameter svarende til et syltetøjslåg. Fugt eventuelt hænderne, så dejen ikke klistrer. Fordel de formede cookies på to bageplader med god afstand imellem, og drys med påskeæg. Bag de chunky cookies på 200°C varmluft i 8-10 minutter, og lad dem køle af på en bagerist.
Drys de afkølede cookies med flagesalt og lidt ekstra knuste påskeæg inden servering.