Cheeseburger med havarti
2 personer | 30 minutter
Coleslaw
1 håndfuld spidskål
1 gulerod
2 spsk. mayonaise
1 tsk. dijon sennep
Saften fra ½ citron
1 tsk. sukker
Salt og friskkværnet peber
Chilidressing
4 spsk. mayonnaise
3 spsk. sweet chili sauce
1 spsk. sriracha
1 tsk. sukker
Salt og friskkværnet peber
Saften fra ½ citron
Crispy halloumi bøf
250 g halloumi
1 dl hvedemel
1 øko æg
1 dl panko rask
Smagsneutral olie
Flagesalt
Du skal også bruge
2 burgerboller
1 spsk. smør
4 skiver syltede agurker
Riv spidskål og gulerødder fint, og vend det sammen med mayonnaise, sennep, citron, sukker, salt og friskkværnet peber. Smag endeligt til, og stil den nemme coleslaw til side.
Bland en dressing af mayonnaise, sweet chili sauce, sriracha, sukker, salt, friskkværnet peber og citron, og stil også den til side.
Del halloumi på midten, og dup stykkerne med køkkenrulle. Vend dem først i hvedemel, så et sammenpisket æg og til slut i rasp. Steg de panerede halloumi-bøffer i olie på en middelvarm pande, og drys med salt. De skal have 4-5 minutter på hver side.
Lun burgerboller i smør på en middelvarm pande, og fyld dem med chilimayo, coleslaw, crispy halloumi og syltede agurker.
Herefter er de klar til servering.