top of page

Cheeseburger med havarti

2 personer | 30 minutter

Coleslaw

1 håndfuld spidskål 
1 gulerod 
2 spsk. mayonaise
1 tsk. dijon sennep 
Saften fra ½ citron 
1 tsk. sukker
Salt og friskkværnet peber

 

Chilidressing
4 spsk. mayonnaise 
3 spsk. sweet chili sauce 
1 spsk. sriracha
1 tsk. sukker
Salt og friskkværnet peber
Saften fra ½ citron 

 

Crispy halloumi bøf 
250 g halloumi 
1 dl hvedemel
1 øko æg 
1 dl panko rask 
Smagsneutral olie 
Flagesalt

 

Du skal også bruge
2 burgerboller 
1 spsk. smør
4 skiver syltede agurker 

Riv spidskål og gulerødder fint, og vend det sammen med mayonnaise, sennep, citron, sukker, salt og friskkværnet peber. Smag endeligt til, og stil den nemme coleslaw til side. 

Bland en dressing af mayonnaise, sweet chili sauce, sriracha, sukker, salt, friskkværnet peber og citron, og stil også den til side. 

Del halloumi på midten, og dup stykkerne med køkkenrulle. Vend dem først i hvedemel, så et sammenpisket æg og til slut i rasp. Steg de panerede halloumi-bøffer i olie på en middelvarm pande, og drys med salt. De skal have 4-5 minutter på hver side.

Lun burgerboller i smør på en middelvarm pande, og fyld dem med chilimayo, coleslaw, crispy halloumi og syltede agurker.

Herefter er de klar til servering.

Dobbelt cheese halloumi burger
bottom of page