ANNONCE

Dumle softice med chokoladesovs

6 personer | 30 minutter

Hjemmelavet chokoladesauce

1 ½ dl piskefløde 38%

140 g mælkechokolade med dumle fra Fazer

20 g smør

 

Dumle softice

2 L vaniljeis

1 pose dumle karameller (120 g)

1 håndfuld danske jordbær

 

Kog piskefløde op i en tykbundet gryde, og tilføj finthakket mælkechokolade med dumle og smør. Tag gryden af komfuret, og rør i piskefløden til chokolade og smør er smeltet. Hæld herefter chokoladesaucen på en kande, og stil den til side på køkkenbordet.

 

Skær vaniljeis i grove tern, og kom det op i en stor røreskål. Pisk vaniljeisen til en cremet softice med en røremaskine eller en elpisker, og vend grofthakkede dumle karameller heri. Fordel dumle softicen i 6 serveringsglas, og top med lun chokoladesauce og danske jordbær.

 

Herefter er den klar til servering.

Dumle softice med chokoladesovs