top of page
ANNONCE
Dumle softice med chokoladesovs
6 personer | 30 minutter
Hjemmelavet chokoladesauce
1 ½ dl piskefløde 38%
140 g mælkechokolade med dumle fra Fazer
20 g smør
Dumle softice
2 L vaniljeis
1 pose dumle karameller (120 g)
1 håndfuld danske jordbær
Kog piskefløde op i en tykbundet gryde, og tilføj finthakket mælkechokolade med dumle og smør. Tag gryden af komfuret, og rør i piskefløden til chokolade og smør er smeltet. Hæld herefter chokoladesaucen på en kande, og stil den til side på køkkenbordet.
Skær vaniljeis i grove tern, og kom det op i en stor røreskål. Pisk vaniljeisen til en cremet softice med en røremaskine eller en elpisker, og vend grofthakkede dumle karameller heri. Fordel dumle softicen i 6 serveringsglas, og top med lun chokoladesauce og danske jordbær.
Herefter er den klar til servering.
bottom of page