top of page

Friske forårsruller med nudler

2 personer | 35 minutter 

Nudler

250 g nudler 
 

Fyld til forårsruller
3 gulerødder
2 forårsløg
1 hjertesalat
250 g peanuts
125 g mango chutney

 

Du skal også bruge
10-12 rispapir 
1 øko limefrugt 
Soya

Læg nudler i en skål med kogende vand, og lad dem trække i 3-5 minutter. Dræn herefter vandet fra, skyl nudlerne i koldt vand og stil dem til side.

Del hjertesalat i blade, skær gulerødder i tynde stave, og hak forårsløg og peanuts. Dryp rispapir hurtigt i koldt vand, og læg dem på et skærebræt. Fyld rispapiret med grøntsager, nødder og mango chutney, og luk dem sammen.

Skær rispapirsrullerne i mundrette bidder, og server med limebåde og soya.

Friske forårsruller med nudler og peanuts
bottom of page