ANNONCE
Gin Sour med passionsfrugt
2 cocktails | 10 minutter
En forfriskende cocktail med yuzu og passionsfrugt
Denne cocktail kombinerer den sprudlende smag af Fentimans Oriental Yuzu Tonic Water med den aromatiske gin og den syrlige citronsaft. Æggehviderne giver en skummende tekstur, mens passionsfrugten tilføjer et tropisk twist, der gør drinken perfekt til både afslappede stunder og festlige anledninger.
Ingredienser:
-
8 cl gin
-
4 cl sukkersirup
-
4 cl citronsaft
-
3 cl æggehvider
Du skal også bruge:
-
Isterninger
-
1 passionsfrugt
Fremgangsmåde:
-
Kom gin, sukkersirup, citronsaft og æggehvider i en shaker, og ryst hårdt i 20 sekunder.
-
Tilsæt nu med isterninger, og ryst hårdt i yderligere 20 sekunder, eller til shakeren er så kold, at du næsten ikke kan holde på den længere.
-
Fordel de afkølede cocktails i to champagneskåle.
-
Hæld Fentimans Oriental Yuzu Tonic Water op til glassets kant og top med frisk passionsfrugt.
Hvornår kan du servere cocktail med yuzu og passionsfrugt?
Denne cocktail er ideel til festlige lejligheder, som en velkomstdrink til fester. Den tropiske smag af passionsfrugt og den forfriskende yuzu giver et eksotisk pift, som med sikkerhed vil imponere dine gæster.