top of page
ANNONCE
Glutenfrit banabrød uden sukker
1 bananbrød | 1 time
Svampet bananbrød
3 økologiske æg
4 modne bananer
50 g blendet glutenfrie havregryn
150 g blendet mandler
45 g smeltet smør
2 tsk. bagepulver
2 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt kardemomme
½ tsk. flagesalt
Du skal også bruge
Smør til formen
4 spsk. hasselnøddecreme fra Good Good Brand
1 håndfuld hasselnøddeflager
Pisk æg og bananer til en let og luftig masse, det tager
5-10 minutter. Blend havregryn og mandler til mel, og vend det i de piskede bananer med smeltet smør, bagepulver, kanel, kardemomme og flagesalt. Fordel dejen i en smurt rugbrødsform,og bag bananbrødet i 25 minutter på 200°C varmluft. Lad bananbrødet køle af på en bagerist, og top med hasselnøddecreme og hasselnøddeflager.
Herefter er det klar til servering.
bottom of page