ANNONCE

Glutenfrit banabrød uden sukker

1 bananbrød | 1 time

Svampet bananbrød

3 økologiske æg

4 modne bananer

50 g blendet glutenfrie havregryn

150 g blendet mandler

45 g smeltet smør

2 tsk. bagepulver

2 tsk. stødt kanel

1 tsk. stødt kardemomme

½ tsk. flagesalt

 

Du skal også bruge

Smør til formen

4 spsk. hasselnøddecreme fra Good Good Brand

1 håndfuld hasselnøddeflager

 

Pisk æg og bananer til en let og luftig masse, det tager

5-10 minutter. Blend havregryn og mandler til mel, og vend det i de piskede bananer med smeltet smør, bagepulver, kanel, kardemomme og flagesalt. Fordel dejen i en smurt rugbrødsform,og bag bananbrødet i 25 minutter på 200°C varmluft. Lad bananbrødet køle af på en bagerist, og top med hasselnøddecreme og hasselnøddeflager.

 

Herefter er det klar til servering.

Glutenfrit bananbrød uden sukker