Græskarsuppe med hvidløgsflute

3 L græskarsuppe | 1 time

Græskarsuppe

3 løg

4 fed hvidløg

Olivenolie

½ knoldselleri

1 hokkaido

4 bagekartofler

2 terninger grøntsagsbouillon

1 L vand

3 tsk. chiliflager

Salt og friskkværnet peber

2 spsk. soya

1,3 dl piskefløde

 

Hvidløgsflute

½ ciabattabrød 

Olivenolie

1 fed hvidløg

 

Svits grofthakket løg og hvidløg hårdt i olivenolie, og tilsæt efter 5 minutter grofthakket knoldselleri, hokkaido og bagekartofler, grøntsagsbouillon og vand. Lad grøntsagerne koge under låg til de er møre, og stavblend herefter. Smag suppen endeligt til med chiliflager, salt, friskkværnet peber, soya og piskefløde. 

 

Skær ciabattabrød I skiver, og rist dem på en pande i olivenolie. Kør et frisk fed hvidløg over de sprøde brød og krydder med salt. 

 

Herefter er retten klar til servering. 

Græskarsuppe med hvidløgsflute
Græskarsuppe med hvidløgsflute