top of page
Græskarsuppe med hvidløgsflute
3 L græskarsuppe | 1 time
Græskarsuppe
3 løg
4 fed hvidløg
Olivenolie
½ knoldselleri
1 hokkaido
4 bagekartofler
2 terninger grøntsagsbouillon
1 L vand
3 tsk. chiliflager
Salt og friskkværnet peber
2 spsk. soya
1,3 dl piskefløde
Hvidløgsflute
½ ciabattabrød
Olivenolie
1 fed hvidløg
Svits grofthakket løg og hvidløg hårdt i olivenolie, og tilsæt efter 5 minutter grofthakket knoldselleri, hokkaido og bagekartofler, grøntsagsbouillon og vand. Lad grøntsagerne koge under låg til de er møre, og stavblend herefter. Smag suppen endeligt til med chiliflager, salt, friskkværnet peber, soya og piskefløde.
Skær ciabattabrød I skiver, og rist dem på en pande i olivenolie. Kør et frisk fed hvidløg over de sprøde brød og krydder med salt.
Herefter er retten klar til servering.
bottom of page