Herregårdsbøf med spejlæg
2 personer | 45 minutter
Ovnbagte kartofler
500 g kartofler
1 spsk. paprika
Salt og olivenolie
Herregårdsbøffer
200 g hakket oksekød
Salt og friskkværnet peber
Olivenolie
Du skal også bruge
2 økologiske æg
Salt og friskkværnet peber
200 g bearnaisesauce
Frisk basilikum
Skyl kartofler, og skær dem i både. Skyld kartoflerne i koldt vand, og tør dem godt i et viskestykke. Vend kartoffelbådene sammen med paprika, salt og olivenolie, og bag dem på 200°C varmluft i 25 minutter.
Form i mellemtiden hakkebøffer, og krydr dem med salt og friskkværnet peber på begge side. Tilbered bøfferne på en middelvarm pande i olivenolie 4 minutter på hver side, og tag dem af panden.
Spejl herefter to æg på samme pande, og krydr dem med salt og friskkværnet peber. Anret kartoffelbåde med herregårdsbøffer, spejlæg, lun bearnaise og en smule frisk basilikum.
Herefter er retten klar til servering.