top of page

Herregårdsbøf med spejlæg

2 personer | 45 minutter 

Ovnbagte kartofler

500 g kartofler

1 spsk. paprika 

Salt og olivenolie 

 

Herregårdsbøffer

200 g hakket oksekød

Salt og friskkværnet peber

Olivenolie

 

Du skal også bruge 

2 økologiske æg 

Salt og friskkværnet peber

200 g bearnaisesauce 

Frisk basilikum

 

Skyl kartofler, og skær dem i både. Skyld kartoflerne i koldt vand, og tør dem godt i et viskestykke. Vend kartoffelbådene sammen med paprika, salt og olivenolie, og bag dem på 200°C varmluft i 25 minutter.

 

Form i mellemtiden hakkebøffer, og krydr dem med salt og friskkværnet peber på begge side. Tilbered bøfferne på en middelvarm pande i olivenolie 4 minutter på hver side, og tag dem af panden. 

 

Spejl herefter to æg på samme pande, og krydr dem med salt og friskkværnet peber. Anret kartoffelbåde med herregårdsbøffer, spejlæg, lun bearnaise og en smule frisk basilikum.

 

Herefter er retten klar til servering. 

Herregårdsbøf med spejlæg
bottom of page