top of page

Lasagnette med frisk mozzarella

2 personer | 45 minutter 

Lasagnette

2 løg
2 fed hvidløg 
Olivenolie
200 g hakket oksekød
3 gulerødder
½ dåse tomatpure
1 spsk. sukker
1 dåse hakkede tomater
6 dl bouillon (2 terning)
1 spsk. tørret oregano
Salt og friskkværnet peber
1,3 dl piskefløde 38%

 

Du skal også bruge
250 g fusilli
125 g frisk mozzarella

Svits finthakkede løg og revet hvidløg i olivenolie, og tilsæt efter 2 minutter hakket oksekød, revet gulerødder, tomatpure og sukker. Svits i yderligere 2 minutter, og tilsæt hakkede tomater, bouillon, tørret oregano, salt, friskkværnet peber og piskefløde. Lad kødsovsen småkoge under låg i 5 minutter, og smag endeligt til. Den må gerne være til den salte side, da pastaen vil suge meget af smagen mens den bager.

Vend fusilli i kødsovsen, og fordel den i et ildfast fad. Top med stykker af mozzarella, og bag lasagnetten på 200°C varmluft i 30 minutter.

Herefter er den klar til servering.

Hjemmelavet lasagnette med mozzarella
bottom of page