top of page

Karrysuppe med kokosmælk

2-3 L | 40 minutter

Karrysuppe med kokosmælk

Olivenolie

2 løg

2 fed hvidløg 

3 gulerødder

1 knoldselleri

2 spsk. gul karry

70 g tomatpure

8 dl grøntsagsbouillon (2 terninger)

400 ml kokosmælk

2 spsk. chiliflager

½ dl soyasauce 

Salt og friskkværnet peber

Du skal også bruge

2 spsk. creme fraiche 38%

2 spsk. finthakket persille

2 tsk. chiliflager

 

Svits løg, hvidløg og gulerødder i olivenolie, og tilsæt efter 3 minutter knoldselleri, karry og tomatpure. Svits i yderligere 3 minutter, og tilsæt grøntsagsbouillon. Lad grøntsagerne koge under låg til de er møre, og stavblend herefter til en cremet pure. Hæld nu kokosmælk i suppen, og smag endeligt til med chiliflager, soya, salt og friskkværnet peber. Top suppen med creme fraiche, persille og chiliflager.

 

Herefter er retten klar til servering

Karrysuppe med kokosmælk
bottom of page