top of page

Kartoffelfad med skinke og porre

2 personer | 1 time

Kartoffelfad

Olivenolie

2 fed hvidløg

2 løg

1 porre

1 kg kartofler

100 g friland skinkestrimler

250 ml madlavningsfløde

1 dl grøntsagsbouillon (1 terninger)

Salt og friskkværnet peber

1 håndfuld revet mozzarella

 

Svits løg, hvidløg og porre i olivenolie, og krydder med salt og peber. Skær kartofler i mundrette tern, og top med skinkestrimler, løgfyld, madlavningsfløde og grøntsagsbouillon. Krydder med salt og peber, og vend alle ingredienser godt sammen, top med revet mozzarella, og bag retten på 225°C alm. ovn i 40 minutter. Rør eventuelt i fadet halvvejs i ovnen, så alle kartoflerne bliver gennemtilberedte. 

 

Herefter er retten klar til servering.

IMG_4611.jpeg
bottom of page