top of page

Klassisk spaghetti carbonara

2 personer | 20 minutter 

Spaghetti carbonara

120 g frilandsbacon i tern 
2 økologiske æg 
100 g revet parmesan 
250 g spaghetti 
Salt og friskkværnet peber
Pastavand

 

Du skal også bruge
20 g revet parmesan 

Frisk basilikum 

Steg bacon sprød på en pande. Vend i mellemtiden æg, revet parmesan og friskkværnet peber sammen til en cremet ostemasse.

 

Kog spaghetti et minut mindre end anvist på pakken, og kom den næsten færdigkogte spaghetti over på panden med bacon. Fjern panden fra komfuret, og vend ostemassen i den varme spaghetti.

 

Juster eventuelt konsistensen med lidt pastavand, og smag til med salt og friskkværnet peber. Anret på tallerkener, og drys med revet parmesan og frisk basilikum.

Herefter er retten klar til servering.

Klassisk spaghetti carbonara
bottom of page