Kyllingesuppe med ingefær
4 L | 1 time og 15 minutter
Kyllingesuppe med ingefær
1 kylling af god kvalitet
3 L vand
6 laurbærblade
20 peberkort
2 spsk. salt
1 løg
2 fed hvidløg
3 x 3 cm ingefær
Du skal også bruge
3 gulerødder
2 porre
100 g svampe
2 x 2 cm ingefær
2 fed hvidløg
1 tsk. gurkemeje
Salt og friskkværnet peber
1 dåse kidneybønner
Rens kylling, og kom den i en gryde med vand, laurbærblade, peberkorn, salt, et løg delt i kvarte, hvidløg og ingefær. Har du andre grøntsager liggende, så skal du endelig bare koge dem med i din fond. Lad kyllingen koge under låg i ca. 1 time, og tag den herefter op.
Lad din kylling køle en smule af, og pil den herefter fuldstændig fri fra sit skrog.
Sigt suppen så den bliver helt klar, og kom pillet kylling, gulerødder, porre, svampe, revet ingefær, revet hvidløg, gurkemeje og kidneybønner heri. Giv suppen et hurtigt op opkog på ca. 10 minutter, og smag den endeligt til med salt og friskkværnet peber.
Herefter er den klar til servering.
Tip: Har du svært ved at få en god bund af smag i din suppe, så kan du altid ‘snyde’ men en lille bouillonterning.