top of page

Lakseruller med dild og karse

10 stk. | 20 minutter

Dildcreme med flødeost

200 g neutral flødeost

Saft og skal fra ½ økologisk citron

1 bundt dild

Salt og friskkværnet peber

Sprøde græskarkerner

½ dl græskarkerner

Smør til stegning

Du skal også bruge

200 g røget laks i skiver

1 bakke karse

Salt og friskkværnet peber

Rør flødeost, citron, finthakket dild, salt og friskkværnet peber sammen til en creme, og kom den på sprøjtepose.

Steg græskarkerner i smør på en middelvarm pande. Rør i panden ved jævne mellemrum indtil græskarkernerne bliver gyldne. Lad dem herefter køle af på fedtsugende papir.

Kom en gavmild mængde dildcreme i midten af skiverne med laks, og rul dem sammen om sig selv. Anret lakserullerne på en tallerken, og top med sprøde græskarkerner, karse, salt og friskkværnet peber.

Herefter er de klar til servering. 

Lakseruller med dild og karse
bottom of page