Lakseruller med dild og karse
10 stk. | 20 minutter
Dildcreme med flødeost
200 g neutral flødeost
Saft og skal fra ½ økologisk citron
1 bundt dild
Salt og friskkværnet peber
Sprøde græskarkerner
½ dl græskarkerner
Smør til stegning
Du skal også bruge
200 g røget laks i skiver
1 bakke karse
Salt og friskkværnet peber
Rør flødeost, citron, finthakket dild, salt og friskkværnet peber sammen til en creme, og kom den på sprøjtepose.
Steg græskarkerner i smør på en middelvarm pande. Rør i panden ved jævne mellemrum indtil græskarkernerne bliver gyldne. Lad dem herefter køle af på fedtsugende papir.
Kom en gavmild mængde dildcreme i midten af skiverne med laks, og rul dem sammen om sig selv. Anret lakserullerne på en tallerken, og top med sprøde græskarkerner, karse, salt og friskkværnet peber.
Herefter er de klar til servering.