top of page

Luksus SU. Madplan 7

2 personer | 7 dage 

MENU:

 

Fettuccine alla melanzane

Æggekage med skinke og kidneybønner

Crispy chicken burger med ovnkartofler 

Wok med kylling og broccoli

Pasta med svampe og parmesan

Græskarsuppe med ciabatta croutoner 

Loaded nachos med avocado

 

INDKØBSLISTE:

 

1 aubergine

1 hvidløg

1 hoved broccoli

1 bundt basilikum

500 g tomater

1 pakke hjertesalt 

1 hokkaido græskar 

100 g champignon 

1 kg kartofler

1 avocado

100 g skinkestrimler

2 kyllingebryster

9 økologiske æg

200 g hytteost 

200 g parmigiano reggiano

1 glas mayonnaise 

190 ml creme fraiche 9%

3 dl madlavningsfløde

140 g revet mozzarella

1 dåse flåede tomater

500 g fettuccine

1 dåse kidneybønner

6 ciabattastykker 

250 g fuldkornsnudler 

1 dåse sorte bønner

200 g tortillachips 

200 g tacosauce 

 

DU SKAL SELV HAVE:

 

Olie (oliven og smagsneutral)

Salt, friskværnet peber og sukker

Hønsebouillon, soya og brun farin

Hvedemel og cornflakes 

Hønsebouillon 

MANDAG: FETTUCCINE ALLA MELANZANE

2 personer | 35 minutter 

 

Melanzane

1 aubergine

1 spsk. salt

Olivenolie 

 

Tomatsauce

2 fed hvidløg

Olivenolie

1 dåse flåede tomater

2 dl pastavand

Salt og friskkværnet peber

1 tsk. sukker

 

Du skal også bruge

250 g fettuccine

50 g parmigiano reggiano

Evt. lidt frisk basilikum 

 

Skræl aubergine, så der kun er enkelte steder med skræl tilbage. Skær den i tykke skiver af 2 cm, og læg dem i en skål med saltet vand. Kom en gavmild mængde olivenolie på panden, og tilbered de tykke skiver aubergine til de får god farve. De skal have omkring 5 minutter på hver side. Stil dem herefter til side.

 

Svits hvidløg i olivenolie, og tilsæt efter 2 minutter flåede tomater og sukker. Mos tomaterne med en grydeske, kom pastavand heri, og krydr endeligt med salt og friskkværnet peber. 

 

Kog fettuccine 1 minut mindre end anvist på pakken, og vend dem sammen med tomatsaucen. Top med aubergine i grove tern, fintrevet parmigiano reggiano og eventuelt lidt frisk basilikum.

TIRSDAG: ÆGGEKAGE MED SKINKE OG KIDNEYBØNNER

2 personer | 45 minutter

Fyld til æggekagen

½ hoved broccoli

Olivenolie

100 g skinkestrimler

1 tomat 

1 dåse kidneybønner

Salt og friskkværnet peber

Æggemasse

7 øko æg

200 g hytteost 

Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge 

50 g parmigiano reggiano

 

Del broccoli i små buketter, og svits dem i olivenolie med skinkestrimler, tern af tomat og drænede kidneybønner. Krydr godt med salt og friskkværnet peber, og tag panden af varmen efter 5 minutter.

 

Bland en masse af æg og hytteost, og krydr godt med salt og friskkværnet peber. Fordel herefter fyld og æggemasse i et ildfast fad beklædt med bagepapir, og top med friskrevet parmesan. 

 

Tilbered æggekagen på 200°C varmluft i 30-35 minutter, og lad den køle af 5 minutter på køkkenbordet.

ONSDAG: CRISPY CHICKEN ALA SUNSET BOULEVARD®

2 personer | 45 minutter

 

Ovnbagte kartofler

500 g kartofler

Olivenolie 

Salt og friskkværnet peber

Crispy chicken

1 kyllingebryst

1 dl hvedemel

1 øko æg

1 håndfuld knuste cornflakes 

Smagsneutral olie

Salt 

 

Du skal også bruge 

2 ciabattastykker 

4 spsk. mayonnaise 

1 hjertesalt 

1 tomat

 

Skrub kartofler, og skær dem over på midten. Krydr godt med olivenolie, salt og friskkværnet peber, og bag dem på 200°C varmluft i 35 minutter. Du kan med fordel vende dem rundt en gang eller to, så de bliver sprøde på alle sider.

 

Del i mellemtiden kyllingebryst over på midten, og vend det først i hvedemel, så i sammenpisket æg, og til slut i knuste cornflakes. Steg den panerede kylling sprød i olie, og kryd godt med salt. De skal have omkring 3 minutter på hver side.

 

Lun ciabattastykker, og smør med mayonnaise. Fyld nu med hjertesalat, sprød kylling og tomat, og server med ovnbagte pomfritter og ekstra mayonnaise.

TORSDAG: WOK MED KYLLING OG BROCCOLI

2 personer | 25 minutter

 

Wok med kylling 

1 kyllingebryst

½ hoved broccoli

Smagsneutral olie

Salt og friskkværnet peber

250 g fuldkornsnudler 

Teriyakisauce 

1 dl nudelvand 

½ dl soya

3 spsk. brun farin

1 fed hvidløg

 

Svits grove tern af broccoli og kylling i olie, og krydr med salt og friskkværnet peber. Tag det af panden når det er brunet, det tager 5 minutter.

 

Kom nudler i en skål med kogende vand, og lad dem trække under låg i 5 minutter. Dræn herefter vand fra (men gem 1 dl), og stil nudlerne til side.

 

Kom soya, nudlervand, brun farin og revet hvidløg på panden, og lad det koge sammen i 8 minutter. Kom broccoli og kylling i saucen efter 4 minutter, og vend til slut de tilberedte nudler heri.

Fettuccine alla melanzane
Protein æggekage med kidneybønner
Crispy chicken burger med ovnkartofler
Wok med kylling og broccoli
Fettuccine med svampe
Græskarsuppe med croutiner
Billede af Natasha Bhogal

FREDAG: SVAMPE FETTUCCINE MED PARMESAN

2 personer | 30 minutter

Svampesauce

1 fed hvidløg

100 g champignon 

Olivenolie

1 ½ dl madlavningsfløde

50 g parmigiano reggiano

Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge 

250 g fettuccine

Evt. frisk basilikum 

Kog fettuccine 1 minut mindre end anvist på pakken.

 

Svits i mellemtiden hvidløg og champignon i olivenolie, og tilsæt efter 3 minutter madlavningsfløde og revet parmigiano reggiano. Krydr med salt og friskkværnet peber, og vend den færdigkogte fettuccine heri. Smag endeligt til og top eventuelt med lidt frisk basilikum.

LØRDAG: GRÆSKARSUPPE MED CROUTONER

2,5 L | 45 minutter

 

Græskarsuppe

2 fed hvidløg 

250 g kartofler

1 hokkaido græskar 

Olivenolie

8 dl hønsebouillon (3 terninger)

1 ½ dl madlavningsfløde

Salt og friskkværnet peber

2-3 spsk. soya

 

Croutoner

2 ciabattastykker

Olivenolie

Salt

 

Du skal også bruge 

2 spsk. creme fraiche 9%

Evt. frisk basilikum

 

Skær hvidløg, kartofler og græskar i grove tern, og svits dem i olivenolie. Tilsæt efter 5 minutter bouillon, og lad grøntsagerne koge møre under låg i 25 minutter. Stavblend herefter til en ensartet suppe, og smag til med madlavningsfløde, salt, friskkværnet peber og soya.

 

Skær ciabatta I grove tern, og steg dem sprøde i olivenolie på en pande. Krydr med salt, og og top med på den varme græskarsuppe med creme fraiche og eventuelt lidt frisk basilikum.

SØNDAG: LOADED NACHOS MED KARTOFLER

2 personer | 30 minutter

 

Loaded nachos med kartofler 

250 g kartofler

Olivenolie

Salt og frikværnet peber

1 dåse sorte bønner

200 g tortillachips 

200 g tacosauce 

140 g revet mozzarella

 

Du skal også bruge 

1 hjertesalat

2 tomater 

1 avocado

4 spsk. creme fraiche 9%

 

Skær kartofler i små tern, krydr med salt og friskkværnet peber, og steg dem i olivenolie til de er sprøde. Kom herefter sorte bønner på panden, og tag den af varmen efter 2 minutter.

 

Fordel tortillachips i et ildfast fad, og top med kartoffeltern, sorte bønner, tacosauce og revet mozzarella. Bag de fyldte nachos på 200°C varmluft i 8 minutter, eller til osten er smeltet. 

 

Top de varme nachos med hjertesalat, tomat, avocado og creme fraiche.

Jeg har lavet mange flere madplaner, og du finder alle mine Luksus SU. Madplaner lige her.

bottom of page