Luksus SU. Madplan 7
2 personer | 7 dage
MENU:
Fettuccine alla melanzane
Æggekage med skinke og kidneybønner
Crispy chicken burger med ovnkartofler
Wok med kylling og broccoli
Pasta med svampe og parmesan
Græskarsuppe med ciabatta croutoner
Loaded nachos med avocado
INDKØBSLISTE:
1 aubergine
1 hvidløg
1 hoved broccoli
1 bundt basilikum
500 g tomater
1 pakke hjertesalt
1 hokkaido græskar
100 g champignon
1 kg kartofler
1 avocado
100 g skinkestrimler
2 kyllingebryster
9 økologiske æg
200 g hytteost
200 g parmigiano reggiano
1 glas mayonnaise
190 ml creme fraiche 9%
3 dl madlavningsfløde
140 g revet mozzarella
1 dåse flåede tomater
500 g fettuccine
1 dåse kidneybønner
6 ciabattastykker
250 g fuldkornsnudler
1 dåse sorte bønner
200 g tortillachips
200 g tacosauce
DU SKAL SELV HAVE:
Olie (oliven og smagsneutral)
Salt, friskværnet peber og sukker
Hønsebouillon, soya og brun farin
Hvedemel og cornflakes
Hønsebouillon
MANDAG: FETTUCCINE ALLA MELANZANE
2 personer | 35 minutter
Melanzane
1 aubergine
1 spsk. salt
Olivenolie
Tomatsauce
2 fed hvidløg
Olivenolie
1 dåse flåede tomater
2 dl pastavand
Salt og friskkværnet peber
1 tsk. sukker
Du skal også bruge
250 g fettuccine
50 g parmigiano reggiano
Evt. lidt frisk basilikum
Skræl aubergine, så der kun er enkelte steder med skræl tilbage. Skær den i tykke skiver af 2 cm, og læg dem i en skål med saltet vand. Kom en gavmild mængde olivenolie på panden, og tilbered de tykke skiver aubergine til de får god farve. De skal have omkring 5 minutter på hver side. Stil dem herefter til side.
Svits hvidløg i olivenolie, og tilsæt efter 2 minutter flåede tomater og sukker. Mos tomaterne med en grydeske, kom pastavand heri, og krydr endeligt med salt og friskkværnet peber.
Kog fettuccine 1 minut mindre end anvist på pakken, og vend dem sammen med tomatsaucen. Top med aubergine i grove tern, fintrevet parmigiano reggiano og eventuelt lidt frisk basilikum.
TIRSDAG: ÆGGEKAGE MED SKINKE OG KIDNEYBØNNER
2 personer | 45 minutter
Fyld til æggekagen
½ hoved broccoli
Olivenolie
100 g skinkestrimler
1 tomat
1 dåse kidneybønner
Salt og friskkværnet peber
Æggemasse
7 øko æg
200 g hytteost
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
50 g parmigiano reggiano
Del broccoli i små buketter, og svits dem i olivenolie med skinkestrimler, tern af tomat og drænede kidneybønner. Krydr godt med salt og friskkværnet peber, og tag panden af varmen efter 5 minutter.
Bland en masse af æg og hytteost, og krydr godt med salt og friskkværnet peber. Fordel herefter fyld og æggemasse i et ildfast fad beklædt med bagepapir, og top med friskrevet parmesan.
Tilbered æggekagen på 200°C varmluft i 30-35 minutter, og lad den køle af 5 minutter på køkkenbordet.
ONSDAG: CRISPY CHICKEN ALA SUNSET BOULEVARD®
2 personer | 45 minutter
Ovnbagte kartofler
500 g kartofler
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Crispy chicken
1 kyllingebryst
1 dl hvedemel
1 øko æg
1 håndfuld knuste cornflakes
Smagsneutral olie
Salt
Du skal også bruge
2 ciabattastykker
4 spsk. mayonnaise
1 hjertesalt
1 tomat
Skrub kartofler, og skær dem over på midten. Krydr godt med olivenolie, salt og friskkværnet peber, og bag dem på 200°C varmluft i 35 minutter. Du kan med fordel vende dem rundt en gang eller to, så de bliver sprøde på alle sider.
Del i mellemtiden kyllingebryst over på midten, og vend det først i hvedemel, så i sammenpisket æg, og til slut i knuste cornflakes. Steg den panerede kylling sprød i olie, og kryd godt med salt. De skal have omkring 3 minutter på hver side.
Lun ciabattastykker, og smør med mayonnaise. Fyld nu med hjertesalat, sprød kylling og tomat, og server med ovnbagte pomfritter og ekstra mayonnaise.
TORSDAG: WOK MED KYLLING OG BROCCOLI
2 personer | 25 minutter
Wok med kylling
1 kyllingebryst
½ hoved broccoli
Smagsneutral olie
Salt og friskkværnet peber
250 g fuldkornsnudler
Teriyakisauce
1 dl nudelvand
½ dl soya
3 spsk. brun farin
1 fed hvidløg
Svits grove tern af broccoli og kylling i olie, og krydr med salt og friskkværnet peber. Tag det af panden når det er brunet, det tager 5 minutter.
Kom nudler i en skål med kogende vand, og lad dem trække under låg i 5 minutter. Dræn herefter vand fra (men gem 1 dl), og stil nudlerne til side.
Kom soya, nudlervand, brun farin og revet hvidløg på panden, og lad det koge sammen i 8 minutter. Kom broccoli og kylling i saucen efter 4 minutter, og vend til slut de tilberedte nudler heri.







FREDAG: SVAMPE FETTUCCINE MED PARMESAN
2 personer | 30 minutter
Svampesauce
1 fed hvidløg
100 g champignon
Olivenolie
1 ½ dl madlavningsfløde
50 g parmigiano reggiano
Salt og friskkværnet peber
Du skal også bruge
250 g fettuccine
Evt. frisk basilikum
Kog fettuccine 1 minut mindre end anvist på pakken.
Svits i mellemtiden hvidløg og champignon i olivenolie, og tilsæt efter 3 minutter madlavningsfløde og revet parmigiano reggiano. Krydr med salt og friskkværnet peber, og vend den færdigkogte fettuccine heri. Smag endeligt til og top eventuelt med lidt frisk basilikum.
LØRDAG: GRÆSKARSUPPE MED CROUTONER
2,5 L | 45 minutter
Græskarsuppe
2 fed hvidløg
250 g kartofler
1 hokkaido græskar
Olivenolie
8 dl hønsebouillon (3 terninger)
1 ½ dl madlavningsfløde
Salt og friskkværnet peber
2-3 spsk. soya
Croutoner
2 ciabattastykker
Olivenolie
Salt
Du skal også bruge
2 spsk. creme fraiche 9%
Evt. frisk basilikum
Skær hvidløg, kartofler og græskar i grove tern, og svits dem i olivenolie. Tilsæt efter 5 minutter bouillon, og lad grøntsagerne koge møre under låg i 25 minutter. Stavblend herefter til en ensartet suppe, og smag til med madlavningsfløde, salt, friskkværnet peber og soya.
Skær ciabatta I grove tern, og steg dem sprøde i olivenolie på en pande. Krydr med salt, og og top med på den varme græskarsuppe med creme fraiche og eventuelt lidt frisk basilikum.
SØNDAG: LOADED NACHOS MED KARTOFLER
2 personer | 30 minutter
Loaded nachos med kartofler
250 g kartofler
Olivenolie
Salt og frikværnet peber
1 dåse sorte bønner
200 g tortillachips
200 g tacosauce
140 g revet mozzarella
Du skal også bruge
1 hjertesalat
2 tomater
1 avocado
4 spsk. creme fraiche 9%
Skær kartofler i små tern, krydr med salt og friskkværnet peber, og steg dem i olivenolie til de er sprøde. Kom herefter sorte bønner på panden, og tag den af varmen efter 2 minutter.
Fordel tortillachips i et ildfast fad, og top med kartoffeltern, sorte bønner, tacosauce og revet mozzarella. Bag de fyldte nachos på 200°C varmluft i 8 minutter, eller til osten er smeltet.
Top de varme nachos med hjertesalat, tomat, avocado og creme fraiche.
Jeg har lavet mange flere madplaner, og du finder alle mine Luksus SU. Madplaner lige her.