top of page
ANNONCE
Mexicansk risret med bønner
4 personer | 45 minutter
1 finthakket løg
1 fed hvidløg
2 spsk. spidskommen
1 spsk. stødt koriander
1 tsk. hvidløgspulver
Olivenolie
2 peberfrugter i strimler
300 g medium salsa
1 dl vand
252 g dåse sorte bønner
240 g dåse kidneybønner
Salt og friskkværnet peber
2 modne avocadoer
Saften fra ½ limefrugt
Salt og friskkværnet peber
3 dl havreris
Steg løg, hvidløg og krydderier i olivenolie, og tilsæt efter 2-3 minutter peberfrugt, salsa og vand. Giv sovsen et opkog, og tilsæt bønner. Smag endeligt til med salt og friskkværnet peber.
Mas avocado i en morter og tilsæt limesaft. Smag til med salt og peber, og stil guacamolen til side.
Kog havreris efter anvisning på pakken, og anret i skåle med bønnefyld og guacamole.

bottom of page