top of page

ANNONCE

Mexicansk risret med bønner

4 personer | 45 minutter

1 finthakket løg

1 fed hvidløg

2 spsk. spidskommen

1 spsk. stødt koriander

1 tsk. hvidløgspulver

Olivenolie

2 peberfrugter i strimler

300 g medium salsa

1 dl vand

252 g dåse sorte bønner

240 g dåse kidneybønner

Salt og friskkværnet peber

 

2 modne avocadoer

Saften fra ½ limefrugt

Salt og friskkværnet peber

3 dl havreris

 

Steg løg, hvidløg og krydderier i olivenolie, og tilsæt efter 2-3 minutter peberfrugt, salsa og vand. Giv sovsen et opkog, og tilsæt bønner. Smag endeligt til med salt og friskkværnet peber.

 

Mas avocado i en morter og tilsæt limesaft. Smag til med salt og peber, og stil guacamolen til side.

 

Kog havreris efter anvisning på pakken, og anret i skåle med bønnefyld og guacamole.

Mexicansk risret med bønner.jpg
bottom of page