ANNONCE
Nachos med havreris og salsa
4 personer | 30 minutter
Frisk salsa
1 håndfuld cherrytomater
½ rødløg
½ rød chili
Saften fra ½ limefrugt
1 spsk. rørsukker
Salt og friskkværnet peber
Bønnefyld
Rapsolie
2 fed fintrevet hvidløg
1 brev taco spice mix
af 40 g
2 dl forkogte havreris
250 g drænede sorte bønner
1 dl vand
Du skal også bruge
400 g tortilla chips
150 g revet ost
½ rød chili i skiver
½ bundt frisk koriander
Creme fraiche 18%
Hak cherrytomater, rødløg og chili fint, og smag det til med limesaft, rørsukker, salt og friskkværnet peber. Stil den friske salsa til side.
Kom olie, hvidløg, fajita mix, forkogte havreris og sorte bønner på en pande. Lad det svitse af i 2 minutter, og tilføj vand på panden. Rør i bønnefyldet yderligere 5 minutter, og stil det til side.
Fordel tortilla chips i et ildfast fad, og top med bønnefyld og cheddarost. Bag de fyldte nachos på 170°C varmluft i 5-7 minutter, og server med frisk salsa, chili, koriander og creme fraiche.