ANNONCE

Nachos med havreris og salsa

4 personer | 30 minutter

Frisk salsa

1 håndfuld cherrytomater

½ rødløg

½ rød chili

Saften fra ½ limefrugt

1 spsk. rørsukker

Salt og friskkværnet peber

 

Bønnefyld

Rapsolie

2 fed fintrevet hvidløg

1 brev taco spice mix

af 40 g

2 dl forkogte havreris

250 g drænede sorte bønner

1 dl vand

 

Du skal også bruge

400 g tortilla chips

150 g revet ost

½ rød chili i skiver

½ bundt frisk koriander

Creme fraiche 18%

Hak cherrytomater, rødløg og chili fint, og smag det til med limesaft, rørsukker, salt og friskkværnet peber. Stil den friske salsa til side.

 

Kom olie, hvidløg, fajita mix, forkogte havreris og sorte bønner på en pande. Lad det svitse af i 2 minutter, og tilføj vand på panden. Rør i bønnefyldet yderligere 5 minutter, og stil det til side.

 

Fordel tortilla chips i et ildfast fad, og top med bønnefyld og cheddarost. Bag de fyldte nachos på 170°C varmluft i 5-7 minutter, og server med frisk salsa, chili, koriander og creme fraiche.

Nachos med havreris og salsa
Nachos med havreris og salsa