top of page
Nemme skyrbagels med havregryn
4 skyrbagels | 35 minutter
Nemme skyrbagels
3 dl blendet havregryn
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
2,5 dl skyr (ca. 375 g)
1 øko æg til pensling
Rør havremel, bagepulver og salt sammen, så bagepulver bliver spredt ud. Tilføj skyr og rør ingredienserne til en ensartet og fast dej. Del dejen i 4 dele, og rul dem til boller. Fugt hænderne godt i vand, og form herefter det genkendelige bagelhul. Kom de 4 bagels på en bageplade og pensel med et sammenpisket æg og topping efter smag. Jeg har brugt blå birkes, chiliflager, oregano og hvidløgspulver.
Bag de nemme skyr bagels på 200°C varmluft i 20-25 minutter, og lad den køle helt af så midten ikke bliver klæg.
Herefter er de klar til servering.
![Nemme skyrbagels med havregryn](https://static.wixstatic.com/media/4cfd76_3d6a7a7636664f148344456e4283e8cf~mv2.jpg/v1/fill/w_534,h_784,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/Nemme%20skyrbagels%20med%20havregryn.jpg)
bottom of page