top of page

Nemme skyrbagels med havregryn

4 skyrbagels | 35 minutter

Nemme skyrbagels

3 dl blendet havregryn
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
2,5 dl skyr (ca. 375 g)
1 øko æg til pensling

Rør havremel, bagepulver og salt sammen, så bagepulver bliver spredt ud. Tilføj skyr og rør ingredienserne til en ensartet og fast dej. Del dejen i 4 dele, og rul dem til boller. Fugt hænderne godt i vand, og form herefter det genkendelige bagelhul. Kom de 4 bagels på en bageplade og pensel med et sammenpisket æg og topping efter smag. Jeg har brugt blå birkes, chiliflager, oregano og hvidløgspulver.

Bag de nemme skyr bagels på 200°C varmluft i 20-25 minutter, og lad den køle helt af så midten ikke bliver klæg.

Herefter er de klar til servering.

Nemme skyrbagels med havregryn
bottom of page