top of page

One pot pork ramen

1 person | 15 minutter

One pot pork ramen

1 fed hvidløg 
2 x 2 cm ingefær 
1 kotelet
¼ dl soya 
1 spsk. hoisinsauce 
1 spsk. brun farin 

1 håndfuld broccoli 
6 dl hønsebouillon (1 terning)
1 blok fuldkornsnudler 

 

Du skal også bruge
3 blade pak choy 
1 øko æg 
Friskkværnet peber 

Svits revet hvidløg og olivenolie i smagsneutral olie i en gryde med skiver af kotelet, soya, hoisinsauce og brun farin. Lad det koge op til det bobler, og tilsæt broccoli, hønsebouillon og nudler. Lad nudlerne tilberede i 4 minutter, og kog i mellemtiden et æg smilende.

Anret suppen i en skål med rå pak choy, det smilende æg og friskkværnet peber.

Herefter er det klar til servering.

Tip: Er du i humør til flere retter med nudler? Så finder du den nemmeste opskrift på teriyaki nudler med friterede spejlæg lige her.

One pot pork ramen
bottom of page